top of page
lastentanssi.JPG

LASTENTANSSI

Lastentanssi
Tanssi on harrastus, joka hauskalla tavalla kehittää liikunnallisia valmiuksia ja vahvistaa lapsen luovuutta ja itsetuntoa.  Tanssi-ilmaisua ja tekniikkaa harjoitellaan ikäkaudelle sopivassa muodossa harjoitteilla, joissa tarvitaan mielikuvitusta ja luovuutta.  Näiden harjoitteiden avulla lapsi oppii oman kehon tuntemusta ja hallintaa.  Liikuntataidot vahvistuvat ja luovat pohjan monenmuotoiseen liikkumiseen. 


Ryhmässä toimiminen opettaa sosiaalisia taitoja ja luovat harjoitteet laittavat mielikuvituksen lentoon.  Tanssin ilo ja railakas meno ovat aina mukana.  Jokaisella tunnilla harjoitellaan myös omaehtoista esiintymistä ja omien tanssien tekemistä.  Tunneilla tutustaan tanssin perusteisiin, työskentelyyn ryhmässä, parin kanssa ja yksin.  
Opitaan hahmottamaan muotoa, tilaa, musiikkia ja rytmejä.  

 

Taaperotanssi on lapsen ja aikuisen tanssillista vuorovaikutusta ja yhdessäoloa. Yhdessätekemiseen kuuluu mm. liike, tilankäyttö, ääni, musiikki ja rytmi, kaikki tekeminen hauskassa ja iloisessa ilmapiirissä.  Tanssitunnilla pääsee tanssimaan valssia, loruttelemaan ja laulelemaan yhdessä muun ryhmän kanssa.

Uutena ohjelmassa on Disney-maailmaan pohjautuva lasten tunti, jossa harjoitellaan hauskalla tavalla erilaisia tansseja.

Lastentanssi tunnit:

Ma16:30-17:15

LTB1/Lastentanssi(4-6v)

Fanny Gurevitsch

Studio

Ma 17:15-18:15

Tanssieskari N1 (7-9v.)

Fanny Gurevitsch

Kulttuuriluokka

Ma 17:15-18:00

Disney Dance group 1 (4-6v.)

Anastasia Tsekouras

Studio

Pe 17:30-18:30

Disney Dance group 2 (7-9v.)

Anastasia Tsekouras

Kulttuuriluokka

bottom of page