ILMOITTAUTUMINEN

 

 

TANSSIOPISTON LUKUKAUSIMAKSUT lukuvuosi 2020-21

 

Tunnin kesto  45 min   60 min   75 min   90 min   105 min

1 x viikossa      190€       210€      230€       250€        270€

2 x viikossa      140€       150€      170€       190€        210€

3 x viikossa        90€       105€      125€       145€

 

All inclusive -maksu = 500 € (sis. rajaton treenioikeus

kaikilla sopivan tason tunneilla)

 

Huom. rullaa sivua alaspäin, niin löydät esimerkein

avatun selvityksen, miten ylläolevaa hinnastoa tulkitaan 😊

SYYS- JA KEVÄTLUKUKAUSIMAKSUT

Huom. Syys- ja kevätlukukausi laskutetaan aina erikseen. Lukukausimaksuja laskettaessa ensimmäinen tunti on aina pisin oppilaan opinto-ohjelmassa oleva tunti. Kerran viikossa yhdellä tunnilla käyvän oppilaan lukukausimaksu määräytyy siten ylläolevan hinnaston ensimmäisen (1 x viikossa) rivin mukaan. Mikäli oppilas osallistuu viikottain useammalle tunnille, ovat lisätunnit, suhteessa ensimmäiseen tuntiin, edullisempia. Lisätunnin hinta määräytyy rivien 2x vk tai 3x vk mukaan. Lisätunnin/tuntien hinta lisätään ensimmäisen tunnin hintaan. Esim. kahdesti viikossa, 1 x 75 min ja 1 x 60 min tunneilla käyvän oppilaan maksu on 230 € +  150 € = 380 €.


All inclusive tai ns. erikoiskoulutusmaksu on 500 € ja sillä saa rajattoman treenioikeuden lukukauden aikana kaikilla sopivan tason tunneilla. Hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat tanssia paljon, usein ja eri lajeja, ja harrastaa ehkä myös sirkusta tai parkouria!
Erikoiskoulutusmaksun maksavat myös kaikki ne oppilaat, jotka osallistuvat tanssiopiston erillisiin produktioihin ja niihin liittyviin harjoituksiin ja viikonlopputyöpajoihin. (esim. DaCi- ryhmä).


Lukukausimaksuista myönnetään 10% sisar/perhealennus kaikille saman perheen oppilaalle, jotka asuvat samassa taloudessa. 
Alennus koskee taulukon mukaisia tuntien normaalihintoja, ei siis jo valmiiksi tarjoushintaisia kursseja (tiiviskurssit, viikonloppukurssit jne.)
Muistathan merkata jokaiseen ilmoittautumislomakkeeseen muut mahdolliset perheenjäsenet samalla, kun ilmoitat oppilaita tunneille !!

Aikuisilla on mahdollisuus hankkia myös 10 x kortti,  190 €, jolla voi osallistua haluamilleen sopiville tunneille lukukauden aikana. Maksuvälineenä käy myös ePassi, jolla voi maksaa osan tai koko lukukausmaksun.

Laskut lähetetään joko paperilaskuna (lisämaksu 2€)  tai sähköpostitse sen mukaan, mikä valinta on ilmoittautumisen yhteydessä tehty.  Maksu suoritetaan viimeistään eräpäivänä. Maksamaton lukukausimaksu voi aiheuttaa oppilaalle opiskeluoikeuden menetyksen tanssiopistossa. Lukukausimaksun voi suorittaa myös kahdessa tai kolmessa erässä. Osamaksun voi valita maksutavaksi jo ilmoittautumisen yhteydessä. Osamaksun toiseen ja kolmanteen erää lisätään 2€ osamaksulaskutuslisä.
Maksukehotuksesta peritään kehotusmaksu. Maksujen joutuessa perintätoimiston hoidettavaksi, oppilas/oppilaan huoltaja maksaa perintätoimiston kulut sekä voimassaolevan viivästyskoron. Uudelle lukuvuodelle ei voi ilmoittatua, jos edellisen kauden lukukausimaksuja on vielä maksamatta. Kevätlukukausi laskutetan automaattisesti ellei oppilaspaikkaa ole kirjallisesti peruttu syyskauden loppuun mennessä. 
Kesken lukukauden lopettaneiden oppilaiden oppilasmaksuja ei palauteta. Mikäli keskeytyksen syy on terveydellinen ja siitä  on lääkärintodistus, ota yhteyttä opiston toimistoon heti, kun opiskelu keskeytyy. Tällöin voidaan lukukausimaksun loppuosa palauttaa. Ota yhteyttä toimistoon viipymättä myös aina silloin, jos laskutuksessa on jotain epäselvyyttä tai sen maksun kanssa ilmenee odottamattomia ongelmia (haluat esim. siirtää eräpäivää, maksusuunnitelmasta sopiminen).