ILMOITTAUTUMINEN

 

 

TANSSIOPISTON LUKUKAUSIMAKSUT kevätlukukausi 2022

 

Tunnin kesto  45 min   60 min   75 min   90 min   105 min

1 x viikossa      175€       225€      245€       265€        285€

2 x viikossa      125€       165€      185€       205€        225€

3 x viikossa        75€       120€      140€       160€

 

30 min tunnit = 155€

All inclusive -maksu = 510 € (sis. rajaton treenioikeus

kaikilla sopivan tason tunneilla)

Huom! Kisaryhmistä laskutetaan 50€ lisämaksu normaalin tuntihinnan ja/tai all inclusivemaksun lisäksi.

!!HUOM! Lukuvuonna 2021-22 painotamme varhaisiän opetusta. Harrastuksen aloituskynnyksen madaltamiseksi ja opetuksen saatavuuden parantamiseksi olemmekin nyt laskeneet 45 min mittaisten tuntien hintaa. Lastentanssiryhmien (LTB-ryhmät) hinta kevätkaudella 175€ (norm. 195€)

 

Rullaamalla sivua alaspäin löydät esimerkein

avatun selvityksen siitä, miten useamman tunnin sisältämä lukukausimaksu muodostuu.

SYYS- JA KEVÄTLUKUKAUSIMAKSUT

Syys- ja kevätlukukausi laskutetaan aina erikseen. Lukukausimaksuja laskettaessa ensimmäinen tunti on aina kestoltaan pisin oppilaan opinto-ohjelmassa oleva tunti. Kerran viikossa yhdellä tunnilla käyvän oppilaan lukukausimaksu määräytyy siten suoraan ylläolevan hinnaston ensimmäisen (1 x viikossa) rivin mukaan.

Mikäli oppilas osallistuu viikottain useammalle tunnille, ovat lisätunnit, suhteessa ensimmäiseen tuntiin, edullisempia. Lisätunnin hinta määräytyy rivien 2x  tai 3x viikossa mukaan. Lisätunnin/tuntien hinta lisätään ensimmäisen tunnin hintaan.
* esim. kahdesti viikossa, 1 x 75 min ja 1 x 60 min tunneilla käyvän oppilaan maksu on 245€ + 165€ = 410€
* esim. kolmella 60min tunnilla viikoittain käyvän oppilaan lukukausimaksu on 225€ + 165€ + 120€ = 510€


All inclusive tai ns. erikoiskoulutusmaksu on 510€ ja sillä saa rajattoman treenioikeuden lukukauden aikana kaikilla sopivan tason tunneilla. Hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat tanssia paljon, usein ja eri lajeja, ja harrastaa ehkä myös sirkusta tai parkouria!
Erikoiskoulutusmaksun maksavat myös kaikki ne oppilaat, jotka osallistuvat tanssiopiston erillisiin produktioihin ja niihin liittyviin harjoituksiin ja viikonlopputyöpajoihin. (esim. DaCi- ryhmä).

Kisaryhmillä on oma hinta (+ 50 € / ryhmä), jolla katetaan ylimääräisistä harjoituksista ja kisamatkoista aiheutuvia opettajien palkka- yms. kuluja. Osallistujat maksavat matka- ja majoituskulut pääsääntöisesti itse. Opisto osallistuu niihin tai osallistumismaksuihin tilanteen mukaan.

HUOM! Hobiver-järjestelmä saattaa ilmoittaa automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä virheellisen (liian korkean ) hinnan niille, joilla on valittuna kisaryhmä. Virhe korjataan laskutuksen yhteydessä. All inclusive -hinta koskee myös kisaryhmien normaalia viikkotunti hintaa ja 50€ lisämaksu liitetään siihen. Eli  maksimihinta on yhden kisaryhmän oppilaille  510€ + 50€ = 560€.  


Lukukausimaksuista myönnetään 10% sisar/perhealennus kaikille saman perheen oppilaille, jotka asuvat samassa taloudessa ja osoitteessa.
Alennus koskee vain taulukon mukaisia tuntien normaalihintoja, ei erikseen hinnoiteltuja kursseja (tiiviskurssit, viikonloppukurssit tai kisaryhmien lisämaksut jne.)
Muistathan merkata jokaiseen ilmoittautumislomakkeeseen muut mahdolliset perheenjäsenet samalla, kun ilmoitat oppilaita tunneille ! Jos perheenjäsenen lisääminen suoraan lomakkeelle ei onnistu, voit ilmoittaa asiasta sähköpostitse toimistoon, niin lisäys tehdään sitä kautta.

Aikuisilla on mahdollisuus maksaa myös 10 x sarja/"kortti",  180 €, jolla voi osallistua haluamilleen sopiville tunneille lukukauden aikana. Maksuvälineenä käy myös ePassi, jolla voi maksaa osan tai koko lukukausmaksun.

Laskut lähetetään joko paperilaskuna (lisämaksu 2€)  tai sähköpostitse sen mukaan, mikä valinta on ilmoittautumisen yhteydessä tehty.  Hobiveriin on tulossa pian valittavaksi myös ns. suoramaksu, jolla lukukausimaksun voi maksaa jo ilmoittautumisen yhteydessä. Laskutettu maksu suoritetaan viimeistään eräpäivänä. Maksamaton lukukausimaksu voi aiheuttaa oppilaalle opiskeluoikeuden menetyksen tanssiopistossa. Lukukausimaksun voi suorittaa myös kahdessa tai kolmessa erässä. Osamaksun voi valita maksutavaksi ilmoittautumisen yhteydessä. Osamaksun toiseen ja kolmanteen erää lisätään 2€ osamaksulaskutuslisä.
Maksukehotuksesta peritään kehotusmaksu. Maksujen joutuessa perintätoimiston hoidettavaksi, oppilas/oppilaan huoltaja maksaa perintätoimiston kulut sekä voimassaolevan viivästyskoron. Uudelle lukuvuodelle ei voi ilmoittatua, jos edellisen kauden lukukausimaksuja on vielä maksamatta. Kevätlukukausi laskutetan automaattisesti ellei oppilaspaikkaa ole kirjallisesti peruttu syyskauden loppuun mennessä. 
Kesken lukukauden lopettaneiden oppilaiden oppilasmaksuja ei palauteta. Mikäli keskeytyksen syy on terveydellinen ja siitä  on lääkärintodistus, ota yhteyttä opiston toimistoon heti, kun opiskelu keskeytyy. Tällöin voidaan lukukausimaksun loppuosa palauttaa. Ota yhteyttä toimistoon viipymättä myös aina silloin, jos laskutuksessa on virhe, jotain epäselvyyttä tai sen maksun kanssa ilmenee odottamattomia ongelmia ja haluat esim. siirtää eräpäivää tai sopia maksusuunnitelmasta.