top of page

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-24 tehdään Hobiver-ohjelmassa. Yläpuolella olevasta painikkeesta avautuu Hobiver-sivu...Samalla sivulla voi halutessaan liittyä myös kannatusyhdistyksen jäseneksi. Ohjeet ilmoittautumiseen tästä.

Lukujärjestys on julkaistu ja ilmoittautuminen on auki. Kevätkausi alkaa 8.1.24

Syyslukukausi 14.8.2023 - 17.12.2023
Kevätlukukausi 8.1.2024 - 26.5.2024
ESTO:n lukukausimaksut kevät 24

Tunnin kesto

1 x viikossa

2 x viikossa

3 x viikossa

45 min

170€

+120€

+70€

60 min

205€

+140€

+95€

75 min

235€

+165€

+65€

90 min

255€

+210€

30 min tunnit = 105€

All inclusive -maksu = 500 € (sis. rajaton treenioikeus

kaikilla sopivan tason tunneilla)

Nyt aikuisille tarjolla 10x  ja 5x sarjakortti! Sarjakortin voi ostaa Hobiverista ryhmävalinnasta nimellä Aikuisten sarjakortti 10x tai 5x. Kortti käy aikuisten tunneilla. Kun saavut tunnille ilmoittaudu opettajalle, kerro nimesi ja ilmoita käyttäväsi sarjakorttia. Jäljellä olevien kertojen määrän näet omilla Hobiver-tunnuksilla. 10x hinta on 140€ ja 5x on 75€. Kortti on voimassa koko lukuvuoden.

Parhaiten sopivan tunnin löytäminen tapahtuu kokeilemalla!  Meillä voit kokeilla kerran kaikkia lajeja ja tunteja.
Ainoa asia "pääsylipuksi" on ilmoittautuminen.  Se ei vielä sido mihinkään.  Samalla voit jutella opettajien kanssa.  Näin se etenee!
Myöhemmin voidaan sitten vahvistaa tuntiohjelmasi.

Kesken kauden ilmoittautuneiden lasku määräytyy jäljellä olevien kertojen mukaan.

 

Osallistumismaksu on mahdollista maksaa osissa. 
 

 Rullaamalla sivua alaspäin löydät esimerkein

avatun selvityksen siitä, miten useamman tunnin sisältämä lukukausimaksu muodostuu.

SYYS- JA KEVÄTLUKUKAUSIMAKSUT

Syys- ja kevätlukukausi laskutetaan aina erikseen. Lukukausimaksuja laskettaessa ensimmäinen tunti on aina kestoltaan pisin oppilaan opinto-ohjelmassa oleva tunti. Kerran viikossa yhdellä tunnilla käyvän oppilaan lukukausimaksu määräytyy siten suoraan ylläolevan hinnaston ensimmäisen (1 x viikossa) rivin mukaan.

Mikäli oppilas osallistuu viikottain useammalle tunnille, ovat lisätunnit, suhteessa ensimmäiseen tuntiin, edullisempia. Lisätunnin hinta määräytyy rivien 2x  tai 3x viikossa mukaan. Lisätunnin/tuntien hinta lisätään ensimmäisen tunnin hintaan.
* esim. kahdesti viikossa, 1 x 75 min ja 1 x 60 min tunneilla käyvän oppilaan maksu on 235€ + 140€ = 375€
* esim. kolmella 60min tunnilla viikoittain käyvän oppilaan lukukausimaksu on 205€ + 140€ + 95€ = 440€


All inclusive tai ns. erikoiskoulutusmaksu on 500€ ja sillä saa rajattoman treenioikeuden lukukauden aikana kaikilla sopivan tason tunneilla. Hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat tanssia paljon, usein ja eri lajeja, ja harrastaa ehkä myös sirkusta tai Zumbaa.
 

Kisaryhmiin osallistujat maksavat matka- ja majoituskulut pääsääntöisesti itse. Opisto osallistuu niihin tai osallistumismaksuihin tilanteen mukaan.

Lukukausimaksuista myönnetään 10% sisar/perhealennus kaikille saman perheen oppilaille, jotka asuvat samassa taloudessa ja osoitteessa.
Alennus koskee vain taulukon mukaisia tuntien normaalihintoja, ei erikseen hinnoiteltuja kursseja (tiiviskurssit, viikonloppukurssit)
Muistathan merkata jokaiseen ilmoittautumislomakkeeseen muut mahdolliset perheenjäsenet samalla, kun ilmoitat oppilaita tunneille ! Jos perheenjäsenen lisääminen suoraan lomakkeelle ei onnistu, voit ilmoittaa asiasta sähköpostitse toimistoon, niin lisäys tehdään sitä kautta.

Maksuvälineenä käy myös ePassi tai Smartumpay, jolla voi maksaa osan tai koko lukukausmaksun.

Laskut lähetetään joko paperilaskuna (lisämaksu 2€)  tai sähköpostitse sen mukaan, mikä valinta on ilmoittautumisen yhteydessä tehty.  Hobiveriin on tulossa pian valittavaksi myös ns. suoramaksu, jolla lukukausimaksun voi maksaa jo ilmoittautumisen yhteydessä. Laskutettu maksu suoritetaan viimeistään eräpäivänä.

Maksamaton lukukausimaksu voi aiheuttaa oppilaalle opiskeluoikeuden menetyksen tanssiopistossa. Lukukausimaksun voi suorittaa myös kahdessa tai kolmessa erässä. Osamaksun voi valita maksutavaksi ilmoittautumisen yhteydessä. Osamaksun toiseen ja kolmanteen erää lisätään 2€ osamaksulaskutuslisä.


Maksukehotuksesta peritään kehotusmaksu. Maksujen joutuessa perintätoimiston hoidettavaksi, oppilas/oppilaan huoltaja maksaa perintätoimiston kulut sekä voimassaolevan viivästyskoron. Uudelle lukuvuodelle ei voi ilmoittautua, jos edellisen kauden lukukausimaksuja on vielä maksamatta. Kevätlukukausi laskutetaan automaattisesti ellei oppilaspaikkaa ole kirjallisesti peruttu syyskauden loppuun mennessä.

 
Kesken lukukauden lopettaneiden oppilaiden oppilasmaksuja ei palauteta. Mikäli keskeytyksen syy on terveydellinen ja siitä  on lääkärintodistus, ota yhteyttä opiston toimistoon heti, kun opiskelu keskeytyy. Tällöin voidaan lukukausimaksun loppuosa palauttaa. Ota yhteyttä toimistoon viipymättä myös aina silloin, jos laskutuksessa on virhe, jotain epäselvyyttä tai sen maksun kanssa ilmenee odottamattomia ongelmia ja haluat esim. siirtää eräpäivää tai sopia maksusuunnitelmasta.

 

ETELÄ-SAVON TANSSIOPISTO

IMG_2706.jpg
bottom of page