LUKUVUODEN 2020-2021 NÄYTÖKSET:

Sekä JOULUNÄYTÖS että sitä korvaavan on line-näytöksen kuvaus jouduttiin perumaan vallitsevan koronatilanteen ja rajoitusten vuoksi.

Kuvaukset saatiin vihdoin totetutettua viikolla 15 (12.-16.4.) Artium-salissa. Esityksistä tehdään tallenne, joka ladataan Tanssiopiston YouTube-kanavalle. Kaikille oppilaille/huoltajille lähetetään Hobiverin kautta linkki, jolla pääsee maksutta katsomaan esityksiä rajoitetun ajan. Linkki pyritään lähetettämään viikon 18 lopulla. 

 

Lukuvuoden päättävät KEVÄTNÄYTÖKSET  järjestetään Mikaelissa sunnuntaina 23.5.2021.

Näytöksiä tulee näillä näkymin olemaan kaksi (klo 13.00 ja klo 17.00 alkaen) ja niihin myydään pieni/rajallinen määrä lippuja, mikäli näytösajankohdan koronarajoitukset sen sallivat. Molemmat esitykset kuvataan ja niistä tehdään myös tallenteet, jotka ovat ostettavissa myöhemmin nettikaupasta ja siten katsottavissa rauhassa vielä kotona, jos ei mahdu mukaan varsinaiseen live-esitykseen:) Näytösten kuvaukset ja suoratoistotallenteen editoinnin hoitaa kajaanilainen Dance Online.

 

Kevätnäytösten harjoitus- ja esitysajoista tiedotetaan vielä tarkemmin oppilaita/huoltajia Hobiverin kautta. Samoin tiedotamme kaikkia sunnuntain esitysten ja niiden on line-versioiden lipunmyynnistä. HUOM! Lippuja ei voi ostaa eikä varata Tanssiopistolta eikä Tanssiopiston kautta.

 

 

****************************************

 

ESTO koronatiedote 1.4.2021

 

 

Palaamme lähiopetukseen ti 6.4.2021 alkaen!  Päätös perustuu Ohjeeseen lasten ja nuorten harrastustoiminnan (ml. taiteen perusopetus) järjestämisestä, rajoittamisesta ja keskeyttämisestä.  Ohje löytyy tästä linkistä:

https://minedu.fi/documents/1410845/22330894/OKM+THL+Ohje+lasten+ja+nuorten+harrastustoiminnan+j%C3%A4rjest%C3%A4misest%C3%A4%2C+rajoittamisesta+ja+keskeyttamisest%C3%A4.pdf/f5c0e9e9-d9df-9d27-1c34-7847df1abb91/OKM+THL+Ohje+lasten+ja+nuorten+harrastustoiminnan+j%C3%A4rjest%C3%A4misest%C3%A4%2C+rajoittamisesta+ja+keskeyttamisest%C3%A4.pdf?t=1612263834846

 

Opetus jatkuu siis lukujärjestyksen mukaisesti lähiopetuksena tiistaista 6.4. alkaen. Jos oppilas haluaa mieluummin olla jatkossa etäopetuksessa, tunnit striimataan tarvittaessa kaikille sitä haluaville.
Kaikkia oppilaita/huoltajia on infottu asiasta Hobiverin kautta tiedotteella, josta löytyy mm. tarkemmat ohjeet striimausta varten.

Jos et ole saanut tiedotetta, ota yhteyttä toimistoon sähköpostitse etelasavontanssiopisto@gmail.com

 

 

**************************************

ESTOn KORONATIEDOTE 26.3.2021

Essoten 25.3. antaman suosituksen mukaisesti

jatkamme edelleen 12-18 -vuotiaiden opetusta etäopetuksena ma- ke 29.-31.3. eli tunnit striimataan lukujärjestyksen mukaisesti.

Lähiopetuksessa puolestaan jatkavat 29.-31.3. alla olevassa tiedotteessa luetellut alakoululaisten ja alle kouluikäisten ryhmät. 

 

Huom! to-ma 1.-5.4. ei ole lähiopetusta eikä livestream-tunteja (pääsiäisloma)

 

Seuraamme Essoten ja AVIn päätöksia ja tiedotamme ensi viikolla siitä, missä muodossa opetus järjestetään ti 6.4. alkaen. Toivomme voivamme järjestää opetusta turvallisesti lähiopetuksena, mutta myös hybridimalli on vaihtoehtona.

****************************************

 

ESTOn KORONATIEDOTE    9.3.2021

 

Essoten ns.koronanyrkki on tänään päivittänyt AVI:n (STM:n ja THL:n ohjauksen perusteella tekemän päätöksen päätöksen pohjalta) uudet suositukset 12-18 v. harrastustoiminnalle.  Se suosittaa tauolle jäämistä.  Vaikka taiteen perusopetusta ei mainita erikseen, jäämme kokonaan em. ikäryhmän osalta etäopetukseen 10.3. alkaen 28.3. saakka. 

Kaikkia oppilaita/huoltajia on tiedotettu asiasta eilen 9.3. Hobiverin kautta lähetetyllä  sähköpostiviestillä. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista oman sähköpostisi roskapostikansio ja myös Hobiverista oppilaan tiedoista, että siellä on varmasti oikeat yhteystiedot. Voit lähettää mahd. uudet yhteystiedot myös tanssiopiston sähköpostiin etelasavontanssiopisto@gmail.com, niin voimme päivittää ne puolestasi. Tässä kokoajan ja nopeastikin muuttuvassa tilanteessa on erittäin tärkeää, että meillä on oppilasrekisterissä ajankohtaiset yhteystiedot (sekä puhelinnumerot että sähköpostiosoitteet).

 

12-18 -vuotiaiden tunnit striimataan lukujärjestyksen mukaisesti.  Osa tunnista käytetään oppilaiden kirjautumiseen järjestelmään.  Kirjautumisen sekä etäopetuksesta johtuvan intensiivisen työskentelyn takia, tunnit voivat olla vähän normaalia lyhyempiä. Tarkemmat ohjeet tiedotteessa ja omilta opettajilta.

 

Lähiopetuksessa jatkavat seuraavat alakoululaisten ja alle kouluikäisten ryhmät: 

maanantai:   

Sirkus 1             16.45-17.30 (1.Sali)            Matilda

Tanssieskari       16.45-17.30 (3. Sali)          Jutta

SH1-2                 17.30-18.30 (1.Sali)           Jutta

B2                       18.30-19.30 (1.Sali)           Karoliina

                                

tiistai:              

STAR                  15.45-16.45 (1.Sali)             Cecce

B2                       17.45-18.45 (1.Sali)             Karoliina

N3                       17.45-18.45 (3.Sali)             Matilda

keskiviikko:   

JBR2                    16.00-17.15 (3.Sali)             Marko

JBR3                    17.15-18.30 (3.Sali)             Marko

LTB2                     16.45-17.30 (1.Sali)             Jutta

Sirkus 3                18.45-19.45 (1.Sali)             Matilda

torstai:            

PLAY                     15.45-16.45 (1.Sali)             Samir

perjantai:       

SH2-3                    15.45-16.45 (1.Sali)             Jutta

LTB3                      16.45-17.30 (2.Sali)             Jutta

N2-3                      17.00-18.15 (1.Sali)             Matilda

 

Pysytään terveinä, muistetaan kaikki hygieniaohjeet, tanssitaan ja sirkustellaan niin hyvin ja turvallisesti kuin mahdollista!

Lähiopetustunneille osallistutaan vain terveenä ja oireettomana!

                        

KIITOS KAIKILLE VASTUULLISESTA TOIMINNASTA** 

 

SEURAAMME TILANNETTA KOKOAJAN JA TIEDOTAMME MAHDOLLISISTA MUUTOKSISTA !

 

 

 

 

 

*******************************************************

 

 

ETELÄ-SAVON TANSSIOPISTOn ja SIRKUSKOULUN XXX -KORONATIEDOTE**

7.3.2021

 

Ihanat oppilaamme ja kotijoukkueet**

 

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut voimauttava ja hieno hiihtoloma. 

 

Harmillista kyllä, ollaan jälleen tilanteessa, jossa joudumme säätämään opetuksen kanssa.  Odottelin viimeiseen asti, ennen kuin aloimme miettiä, miten opetus järjestetään. Ohjeistusten sekä harrastustoiminnan tärkeyden huomioiden, olemme menossa ns. hybridiopetukseen joidenkin ryhmien osalta koronasulun ajaksi eli 8.-28.3.

 

Alle kouluikäiset oppilaat ja alakoululaiset (12 -vuotiaat ja sitä nuoremmat) tulevat omille tunneille normaalisti lähiopetukseen.


Tuntien ajat eivät muillakaan ryhmillä muutu, mutta ryhmäkooltaan isojen 12–18 -vuotiaiden oppilaiden ryhmien kanssa sovelletaan uutta käytäntöä:

 

11-16 oppilaan ryhmät jaetaan kolmeen osaan, joista kaksi ryhmää on lähiopetuksessa eri saleissa ja yksi ryhmä kotona/etänä striimauksen päässä.  Ryhmät vaihtuvat viikoittain, niin että kolmen viikon aikana kaikki kolme ryhmää ovat olleet kaksi viikkoa lähiopetuksessa ja vain yhden viikon etänä.  Omat opettajat toimivat tässä ryhmien vastaavina henkilöinä oppilaisiin päin yhdessä meidän koko staffin kanssa.

Kooltaan pienemmät (alle 10 oppilasta) 12-18 -vuotiaiden ryhmät jaetaan kahteen osaan.  Ryhmät ovat vuoroviikoin lähi- ja etäopetuksessa, ellei toisin sovita.

 

Huom! Kaikki yli 18-vuotiaat oppilaat osallistuvat kaikkien ryhmien opetukseen etänä, striimauksen kautta koko kolmen viikon koronasulun ajan.

 

Maanantain 8.3. tunnit pidetään kuten ennenkin, suurta huolellisuutta noudattaen.  Tanssiopistolla on edelleen voimassa vahva maskisuositus kaikille yli 12 v. oppilaille myös tuntien aikana. Oppilaiden toivotaan tulevan tunnille mahdollisimman ”valmiina”, eli treeniasussa ja välttämään tarpeetonta oleskelua Tanssiopiston tiloissa. Teemme uudet pukuhuonejärjestelyt ja huomioitavaa on, että pikkutanssijoiden saattajien pitää poistua opiston tiloista lapsen tunnin ajaksi. Saattajien tulee myös käyttää kasvomaskia aina Tanssiopiston tiloissa. 

Tunnit tulevat myös olemaan noin 5 min. lyhempiä salien pintojen desinfioinnin vuoksi. 

 

Tapaamme opettajien kanssa huomenna maanantaina, jolloin sovitaan marssijärjestyksestä sekä selvitetään toimintakulttuuri tiistai- keskiviikko- ja torstaituntien osalta.  Tällä hetkellä pyritään tunnit pitämään lukujärjestyksen mukaisesti. Tanssiopiston henkilökunta käyttää kasvomaskeja koko ajan Tanssiopiston tiloissa.

 

Jatketaan huomenna toivoen, että pääsemme vielä tänä keväänä normaaliin toimintaan. 

Näytöskuvaukset tietenkin taas siirtyivät, mutta teemme ne mahdollisimman pian opistolla.  Kevään esitykset saamme toivottavasti hoidettua sieltä Mikaelista, -online.

 

Aurinkoa ja energiaa meille kaikille toivoen,

 

Rehtori Fanny  (puh. 050 514 6442)

ja TEAM ESTO

 

KORONATIEDOTE / päivitetty 26.2.2021

Tanssiopistolla on hiihtoloma 1.-7.3.2021 (vk 9), ei opetusta.

Mikkeli ja koko Essoten alue on  siirtynyt koronaepidemian suhteen kiihtymisvaiheeseen. Tanssiopistolla seurataan tilannetta kokoajan ja siihen sekä Essoten, AVIn ja Mikkelin kaupungin antamiin suosituksiin ja rajoituksiin reagoidaan tarvittaessa nopeasti. Essoten alueen koronakoordinaatioryhmä tarkastelee tilannetta seuraavan kerran tiistaina 2.3.  ja Mikkelin kaupungin häriötilanteiden johtoryhmä käsittelee linjauksia keskiviikkona 3.3. 

Tiedotamme kaikkia oppilaita / huoltajia oppilasrekisteriohjelma Hobiverin kautta sähköpostiviestillä viikon 9 lopulla, miten alueen uudet koronamääräykset/suositukset vaikuttavat taiteenperusopetukseen ja siten Tanssiopiston opetustoimintaan.

26.2. päivitetyt ohjeet ja määräykset löytyvät esim. osoitteesta

www.essote.fi/tilannekuva

www.mikkeli.fi

Toivotamme kaikille turvallista ja mukavaa hiihtolomaviikkoa!

 

Yhteistyöterveisin

Team ESTO

***************************************************************

KEVÄTLUKUKAUSI ALKOI MA 11.1.2021

Kevään lukujärjestys on päivitetty nettisivuille ja myös ilmoittautuminen kevään tunneille on avattu.

Syyskaudella ilmoittautuneiden ja samoilla tunneilla jatkavien oppilaiden EI tarvitse ilmoittautua keväälle uudestaan. Oppilaspaikka on jo varattu koko lukuvuodeksi 2020-21.

Mahdolliset kevätkautta koskevat perumiset ja/tai tuntimuutokset tulee ilmoittaa kirjallisesti opiston toimistoon viimeistään 10.1.2021.

Sähköpostiosoite: etelasavontanssiopisto@gmail.com

Muistathan myös, että oppilaalla ei ole opiskeluoikeutta kevätkaudella, mikäli syyskauden lukukausimaksuja on vielä maksamatta.

*********************************************************************
Fanny 050 514 6442

Marjo 040 147 4711

 

TANSSIOPISTON LUKUVUOSI 2020-21 alkaen ma 10.8.2020

ILMOITTAUTUMINEN UUDELLE LUKUVUODELLE 2020-21 

Tulevan lukuvuoden 2020-21 uuden lukujärjestyksen löydät täältä nettisivuilta  www.etelasavontanssiopisto.fi  ja kohdasta Opetus

Samasta kohdasta tai etusivulta löydät myös linkin sähköiseen ilmoittautumislomakkeeseen. Lomake tulee olla täytettynä ennen ensimmäiselle tunnille tuloa. Saat sähköpostitse heti automaattisen tiedon, kun ilmoittautuminen on vastaanotettu ja myöhemmin vielä toisen ilmoituksen, kun se on käsitelty/hyväksytty. Tanssiopiston loma-aikana ilmoittautumisia hyväksytään viikoittain, ei päivittäin. Älä siis huolestu, jos et heti saa hyväksymisilmoitusta. Ilmoittautuminen on tullut onnistuneesti perille, jos saat ensimmäisen automaattisen kuittauksen tapahtumasta.

Huom! KAIKKI oppilaat ilmoittautuvat aina ennen syyskauden ja koko uuden lukuvuoden alkua! Jatkavat oppilaat pääsevät ilmoittautumaan viime vuoden ilmoittautumisen yhteydessä saaduilla tunnuksilla, jolloin kaikkia perustietoja ei tarvitse enää kirjoittaa uudelleen. Tuntivalintoja voi muuttaa ennen syyskauden alkua ja vielä kauden alussakin ensimmäisellä viikolla /mahdollisten kokeilutuntien jälkeen. Ilmoittautuminen on avoinna koko kesän ja ilmoittautumisia otetaan vastaan kauden alkuun saakka ja myös kauden alkaessa, mikäli vapaita paikkoja ryhmissä vielä on. 

Muistathan, että ilmoittautuminen on voimassa ja oppilaspaikka on varattu koko lukuvuoden 2020-21 eli kevätkaudella jatkavien oppilaiden ei tarvitse ilmoittautua kevätkaudelle enää uudelleen.

Syys- ja kevätlukukaudet laskutetaan erikseen.

Kevättä koskevat peruutukset ja tuntimuutokset tulee tehdä kirjallisena Tanssiopiston sähköpostiin etelasavontanssiopisto@gmail.com viimeistään syyskauden päättyessä eli 20.12.2020.

Tammikuussa täydennämme ryhmiä, joissa on vielä tilaa. Kysy vapaita paikkoja em. sähköpostitse tai puh. 040 147 471. Kevään 2021 lukujärjestys päivitetään nettisivuille syyskauden päätyttyä.

Hyvää uutta lukuvuotta teille kaikille !
 

LUKUVUOSI 2020-21 - tärkeitä päivämääriä !

Lukuvuosi alkaa maanantai 10.8.2020 (24. lukuvuosi)
os. Paukkulantie 22, Paukkulinna (Suomen Nuoriso-opiston kampus)

Tervetuloa opiskelemaan tanssia ja sirkusta!


SYYSLUKUKAUSI  10.8. - 20.12.2020 (18 ov)
KEVÄTLUKUKAUSI  11.1. - 23.5.2021 (18 ov)

Huom! Syyskausi on 2 opintoviikkoa normaalia pidempi hyvityksenä koronapandemian vuoksi etäopetuksena toteutetusta kevätkauden -20  loppuosasta. Pidennys ei vaikuta lukukausimaksuun.

LUKUVUODEN LOMA-AJAT:
syysloma 19.-25.10.2020 (vk 43)
joululoma 21.12.2020 - 10.1.2021
hiihtoloma 1.-7.3.2021 (vk 9)
pääsiäisloma 1.- 5.4.2021

Arkipäivät/-pyhät, jolloin ei ole tunteja:
6.12.2020 itsenäisyyspäivä
1.4.2021 kiirastorstai
2.4.2021 pitkäperjantai
5.4.2021 2. pääsiäispäivä
30.4.2021 vappuaatto
1.5.2021 vapunpäivä

13.5. 2021 helatorstai

Arkipyhien vuoksi pitämättä jääneet tunnit voi oppilas itse korvata lukukauden aikana muissa sopivissa ryhmissä.

LUKUVUODEN 2020-2021 NÄYTÖKSET:

JOULUNÄYTÖKSET järjestetään Mikaelissa pe-la 18.-19.12.2020

Näytöksestä, sen totetuttamistavasta, ryhmien harjoitusaikatauluista ja mahd. kuvausaikatauluista tiedotetaan Hobiverin kautta kaikkia oppilaita/huoltajia mahdollisimman pian!

HUOM! Sekä joulunäytös että sitä korvaava on line-näytöksen kuvaus jouduttiin perumaan vallitsevan koronatilanteen ja rajoitusten vuoksi. Kuvaus totetutetaan erikseen ilmoitettuna ajankohtana, koronatilanteen mukaan, tämän hetkisen tiedon mukaan 23.1. jälkeen.

 

EDIT: Kuvaukset tehty viikolla 15 (12.-16.4.) Artium-salissa. Esityksistä tehdään tallenne, joka ladataan Tanssiopiston YouTube-kanavalle. Kaikille oppilaille/huoltajille lähetetään Hobiverin kautta linkki, jolla pääsee maksutta katsomaan esityksiä rajoitetun ajan. Linkki pyritään lähetettämään viikon 18 lopulla.

Lukuvuoden päättävät KEVÄTNÄYTÖKSET  järjestetään Mikaelissa sunnuntaina 23.5.2021.

Näytöksiä tulee olemaan kaksi (klo 13.00 ja klo 17.00 alkaen) ja niihin myydään pieni/rajallinen määrä lippuja, mikäli näytösajankohdan koronarajoitukset sen sallivat. Molemmat esitykset kuvataan ja niistä tehdään myös tallenteet, jotka ovat ostettavissa nettikaupasta ja siten katsottavissa rauhassa kotona, jos ei mahdu mukaan varsinaiseen live-esitykseen:) Näytösten kuvaukset ja tallenteen editoinnin hoitaa kajaanilainen Dance Online.

Kevätnäytösten harjoitus- ja esitysajoista tiedotetaan vielä tarkemmin oppilaita/huoltajia Hobiverin kautta. Samoin tiedotamme kaikkia sunnuntain esitysten ja niiden on line-versioiden lipunmyynnistä. HUOM! Lippuja ei voi ostaa eikä varata Tanssiopistolta eikä Tanssiopiston kautta.

************************************************************************************

Taiteen perusopetuksen tavoitteena on antaa hyvä ja kehittävä harrastusmahdollisuus nuorille sekä tukea heidän kasvuaan kokonaisvaltaisesti tunteviksi aikuisiksi. Opetus on monipuoliseen tanssikokemukseen innostavaa, tavoitteellista ja vuosittain etenevää

Etelä-Savon Tanssiopistossa annetaan laajan- ja yleisen oppimäärän mukaista tanssinopetusta sekä yleisen oppimäärän mukaista sirkustaiteenopetusta. Opintojen tarkoitus on antaa oppilaille tiedolliset ja taidolliset valmiudet hakeutua tanssin jatko-opintoihin tai pitää tanssi muuten mukana elämässä hienona harrastuksena. Opiston aikuisosastolla on mahdollista harrastaa tanssia useassa tanssilajissa. Kurssimuotoinen opetus (viikonloppukurssit ja loma-aikojen kurssit) on myös suunnattu sekä nuorille että aikuisille. Vuoden 2008 alusta opisto sai Opetus- ja kulttuuriministeriön perusopetuksen järjestämisluvan ja aloitti toimintansa yhtenä kahdestatoista tanssitaiteen valtionosuuskoulusta maassamme. Etelä-Savon Tanssiopisto on Suomen Tanssioppilaitostenliitto ry:n (STOPP ry) sekä daCi-Finland –järjestön jäsen. Teemme tiivistä yhteistyötä myös Tanssin Itäisen aluekeskuksen sekä Kuopio Tanssii ja soi -organisaation kanssa.

Opiston arvoja ovat tanssin ilo, suvaitsevaisuus, yhteisöllisyys ja kansainvälisyys. Ammattitaitoinen opettajakuntamme ohjaa lapsia ja nuoria ikäkauden mukaisesti tavoitteellisesti kohti oppilaslähtöistä päämäärää. Aikuisosastollamme pyrimme tarjoamaan tanssin kokonaisvaltaisen kokemus-elämyksen kuntoa ylläpitävällä tavalla.

Opisto näkyy Etelä-Savossa esiintymisten ja workshop-koulutuksien kautta. Osallistumme perinteisesti moniin valtakunnallisiin katselmuksiin ja kilpailuihin. Etelä-Savon Tanssiopistolla on myös vastuu osasta tanssiin liittyvistä tapahtumista ja produktiosta Mikkelissä. Meillä on mm. yhteistyösopimus Mikkelin kaupungin kanssa.Tanssin lukiodiplomi-yhteistyö Mikkelin lukion kanssa tulee myös jatkumaan uusilla kursseilla. Opisto on asettunut Paukkulinnaan, Suomen Nuoriso-opiston kampukselle. Yhteistyö SNO:n, Mikkelin kansalaisopiston ja EsLin kanssa jatkuu. 
 

 

 

ETELÄ-SAVON TANSSIOPISTO JA SIRKUSKOULU

KESÄKURSSI 8.-12.6.2020
PAIKKA: Paukkulinnan ala- ja yläsali + Savotan iso liikuntasali
AIKATAULU :

 

Maanantai 8.6.

alasali

13.00 - 14.15 BALETTI 3 / Karoliina
14.25 - 15.40 BALETTI 4 / Karoliina
15.50 - 17.05 NYKY 5 / Emilia
17.15 – 18.15 BALETTI 2 / Karoliina
18.25 – 19.25 ITÄMAINEN TANSSI / Johanna

yläsali

14.40 -15.40 NSH 2-3 / Emilia
17.15 - 18.15 TANSSIESKARI / Emilia

HUOM! MAANANTAINA EI OLE SAIMAA STADIUMIN SIRKUS /PARKOUR-TUNTEJA!

Tiistai 9.6.

alasali

14.00 – 15.00 2FUN / Samir
15.10 – 16.10 HIPIHOP / Samir
16.20 – 17.20 G8 / Samir
17.30 – 18.45 NYKY 6  / Sanni
18.55 – 20.10 JAZZ / Fanny

yläsali

14.00 – 15.00 STAR / Cecce
17.00 – 18.00 PUUMALAN NykyShow/Street 1-2 / Emilia
18.10 – 19.10 PUUMALA NykyShow/Street nuoret ja aikuiset / Emilia

 

Keskiviikko 10.6.

alasali

14.00 – 15.00 ME / Samir
15.10 – 16.10 WATCH / Samir
16.20 – 17.20 MIX / Samir
17.30 – 18.30 NYKY 3-4 , LISÄ (Parsat 😊) / Fanny
18.40 – 19.40 MUDA / Emilia

 

yläsali

14.00 – 15.00 UC / Cecce
15.10 – 16.10 COMMERCIAL DANCE 1 (alkeisjatko) / Emilia
16.20 – 17.20 LTB 1 + PUUMALAN LASTENTANSSI 4-6 v  / Emilia
17.30 – 18.30  NYKY 6 LYRICALL / Emilia

 

Savotta / liikuntasali 1

14.00 – 15.15 SIRKUS 2 / Sanni
15.25 – 16.25 SIRKUS 1 / Sanni
16.40 – 18.40 SIRKUS 3 + SIRKUS SYVENTÄVÄT 2-3 (ma ryhmä) / Sanni

 

Torstai 11.6.

alasali

14.00 – 15.00 SREET 1-2 / Emilia
15.10 – 16.10 SHOW 4 / Sanni
16.20 – 17.35  NYKY 4 / Sanni
17.45 – 18.45 AIK.BALETTI  / Sanni

 

Perjantai 12.6.

alasali

14.00 – 15.00 COMMERCIAL DANCE 2 (jatko) / Emilia
15.40 – 16.55 NYKY 3-4 / Sanni
17.05 – 18.20 STREET 5-6 / Emilia

yläsali

14.30 – 15.30 NYKY 1-2 / Sanni
15.40 – 16.25 LTB 2 / Emilia
16.35 – 17.50 JUNNUBREAK 2 / Marko
18.00 – 19.15 JUNNUBREAK 3 + ED / Marko

**************************************************************************

 

 

 

 

1.jpg
2.jpg
D90FB76D-920E-4608-8719-E008C1B09B32.jpe
F9AD3D3D-458A-42EF-8AD4-AAB2F2E77BF7.jpe
5838841B-8DD2-41E4-A7C7-2D24C65B664F.jpe
Emilia.PNG

.

Arki1.PNG
Arki2.PNG
IMG-4403_edited.jpg

HULAHULA SUOMI 23.6.2017

mukana myös ESTO