KEVÄTLUKUKAUSI ALKOI MA 11.1.2021

Kevään lukujärjestys on päivitetty nettisivuille ja myös ilmoittautuminen kevään tunneille on avattu.

Syyskaudella ilmoittautuneiden ja samoilla tunneilla jatkavien oppilaiden EI tarvitse ilmoittautua keväälle uudestaan. Oppilaspaikka on jo varattu koko lukuvuodeksi 2020-21.

Mahdolliset kevätkautta koskevat perumiset ja/tai tuntimuutokset tulee ilmoittaa kirjallisesti opiston toimistoon viimeistään 10.1.2021.

Sähköpostiosoite: etelasavontanssiopisto@gmail.com

Muistathan myös, että oppilaalla ei ole opiskeluoikeutta kevätkaudella, mikäli syyskauden lukukausimaksuja on vielä maksamatta.

 

 

*************************************************************

 

KORONATIEDOTE 2.12.2020

Tanssiopistolla opetus jatkuu edelleen lähiopetuksena, kuten muukin lasten ja nuorten taiteenperusopetus ja opetus peruskouluissa. Toistaiseksi siis kaikki tunnit pidetään normaalisti. Tilannetta seurataan kokoajan ja mikäli taiteenperusopetus ja peruskoulut määrätään etäopetukseen, niin silloin toimimme samoin Tanssiopistolla.

Edelleen muistutamme, että tunneille tullaan ehdottomasti vain terveenä ja käsiä pestään/desinfioidaan tunneille tullessa ja sieltä lähdettäessä. Aulatiloissa ei oleskella, tunneille tullaan ja sieltä poistutaan viipymättä. Turvaväleistä huolehditaan tunnilla (esim. yli 20 oppilaan ryhmät jaetaan kahteen tilaan). Salien ja muiden tilojen puhtaudesta ja desinfioinnista huolehditaan.

Oppilaita kuljettavia huoltajia pyydetään odottamaan oppilaita ulkona. Mikäli kaikkein pienimmät oppilaat tarvitsevat apua pukeutumisessa yms., tulee saattajan välttää lähikontaktia muihin saattajiin ja oppilaisiin. Saattajien tulee käyttää kasvomaskia Tanssiopiston aulatilassa.

 

Suosittelemme vahvasti kasvomaskien käyttöä kaikille oppilaille, joille se suinkin on mahdollista. Erityisesti kaikki yli 15-vuotiaat käyttävät kasvomaskia tunneilla.
Tanssiopiston henkilökunta /kaikki opettajat käyttävät kasvomaskia tiloissa, joissa on muita henkilöitä läsnä.

 

Joulunäytökseen liittyvistä asioista tiedotamme pian erillisellä tiedotteella.

 

Yhteistyöterveisin

Team ESTO

 

 

 

 

 

 

KORONATIEDOTE 15.9.2020

 

Mikkelissä vallitsevan korona-tilanteen, ESSOTE:n ohjeiden ja Mikkelin kaupungin tekemien linjausten vuoksi 

kaikki lähiopetus Tanssiopistolla keskeytetään kahdeksi viikoksi (15.9.-27.9.). Opetus toteutetaan ns. hybridimallilla, niin että tunnit striimataan saleista koteihin oppilaille. 
Yhteys muodostetaan opettajan valinnan mukaan joko jitsi.org tai zoom.us -palvelujen kautta. Opettaja kutsuu oppilaat tunnille noin 5-10 min ennen tunnin alkua joko lähettämällä linkin Hobiverin kautta sähköpostiin tai suoraan ryhmien omiin Whatsapp-ryhmiin (jos sellainen on luotu/käytössä). Tunnit alkavat aina lukujärjestyksessä olevan ajan mukaisesti.

Striimaustunnit ovat mm. etäyhteyksien luomisen vuoksi hiukan lyhyempiä kuin normaali tunnit (max 45 minuuttia). 

Meillä on tässä onneksi se etu, että päätimme jo keväällä pidentää syyslukukautemme 2 viikolla (yht. 18 ovk) lukukausimaksuja korottamatta.  Näin emme käytännössä menetä kallisarvoisia opetusviikkoja lainkaan tämän kahden viikon aikana.
Tilanne on harmillinen, mutta haluamme toimia vastuullisesti, kenenkään terveyttä vaarantamatta ja samassa linjassa Mikkelin kaupungin ja ESSOTE:n ohjeiden ja käytäntöjen kanssa.
Joukkoaltistuksen välttämiseksi toteutamme Puumalan opetuksen samoin kuin Mikkelissä eli tunnit striimataan lukujärjestyksen mukaisesti Tanssiopistolta oppilaille.

 

Seuraamme tilannetta koko ajan ja tiedotamme teitä kaikkia heti, kun meillä on uutta tiedotettavaa jatkosta.


Edelleen pestään/desinfioidaan käsiä, pidetään turvavälit ja huolehditaan muutenkin itsestämme ja toisistamme! Ja tietysti uskotaan ja toivotaan, että näillä tiukoilla, lyhytaikaisilla toimenpiteillä saadaan tilanne hallintaan, estetään viruksen leviäminen ja päästään nopeammin palaamaan siihen uuteen normaaliin ja myös tanssisaleihin ihan livenä 😊

 

 

 
Fanny 050 514 6442

Marjo 040 147 4711

 

 

 

 

 

 

 

 

TANSSIOPISTON LUKUVUOSI 2020-21 alkaen ma 10.8.2020

ILMOITTAUTUMINEN UUDELLE LUKUVUODELLE 2020-21 

Tulevan lukuvuoden 2020-21 uuden lukujärjestyksen löydät täältä nettisivuilta  www.etelasavontanssiopisto.fi  ja kohdasta Opetus

Samasta kohdasta tai etusivulta löydät myös linkin sähköiseen ilmoittautumislomakkeeseen. Lomake tulee olla täytettynä ennen ensimmäiselle tunnille tuloa. Saat sähköpostitse heti automaattisen tiedon, kun ilmoittautuminen on vastaanotettu ja myöhemmin vielä toisen ilmoituksen, kun se on käsitelty/hyväksytty. Tanssiopiston loma-aikana ilmoittautumisia hyväksytään viikoittain, ei päivittäin. Älä siis huolestu, jos et heti saa hyväksymisilmoitusta. Ilmoittautuminen on tullut onnistuneesti perille, jos saat ensimmäisen automaattisen kuittauksen tapahtumasta.

Huom! KAIKKI oppilaat ilmoittautuvat aina ennen syyskauden ja koko uuden lukuvuoden alkua! Jatkavat oppilaat pääsevät ilmoittautumaan viime vuoden ilmoittautumisen yhteydessä saaduilla tunnuksilla, jolloin kaikkia perustietoja ei tarvitse enää kirjoittaa uudelleen. Tuntivalintoja voi muuttaa ennen syyskauden alkua ja vielä kauden alussakin ensimmäisellä viikolla /mahdollisten kokeilutuntien jälkeen. Ilmoittautuminen on avoinna koko kesän ja ilmoittautumisia otetaan vastaan kauden alkuun saakka ja myös kauden alkaessa, mikäli vapaita paikkoja ryhmissä vielä on. 

Muistathan, että ilmoittautuminen on voimassa ja oppilaspaikka on varattu koko lukuvuoden 2020-21 eli kevätkaudella jatkavien oppilaiden ei tarvitse ilmoittautua kevätkaudelle enää uudelleen.

Syys- ja kevätlukukaudet laskutetaan erikseen.

Kevättä koskevat peruutukset ja tuntimuutokset tulee tehdä kirjallisena Tanssiopiston sähköpostiin etelasavontanssiopisto@gmail.com viimeistään syyskauden päättyessä eli 20.12.2020.

Tammikuussa täydennämme ryhmiä, joissa on vielä tilaa. Kysy vapaita paikkoja em. sähköpostitse tai puh. 040 147 471. Kevään 2021 lukujärjestys päivitetään nettisivuille syyskauden päätyttyä.

Hyvää uutta lukuvuotta teille kaikille !
 

LUKUVUOSI 2020-21 - tärkeitä päivämääriä !

Lukuvuosi alkaa maanantai 10.8.2020 (24. lukuvuosi)
os. Paukkulantie 22, Paukkulinna (Suomen Nuoriso-opiston kampus)

Tervetuloa opiskelemaan tanssia ja sirkusta!


SYYSLUKUKAUSI  10.8. - 20.12.2020 (18 ov)
KEVÄTLUKUKAUSI  11.1. - 23.5.2021 (18 ov)

Huom! Syyskausi on 2 opintoviikkoa normaalia pidempi hyvityksenä koronapandemian vuoksi etäopetuksena toteutetusta kevätkauden -20  loppuosasta. Pidennys ei vaikuta lukukausimaksuun.

LUKUVUODEN LOMA-AJAT:
syysloma 19.-25.10.2020 (vk 43)
joululoma 21.12.2020 - 10.1.2021
hiihtoloma 1.-7.3.2021 (vk 9)
pääsiäisloma 1.- 5.4.2021

Arkipäivät/-pyhät, jolloin ei ole tunteja:
6.12.2020 itsenäisyyspäivä
1.4.2021 kiirastorstai
2.4.2021 pitkäperjantai
5.4.2021 2. pääsiäispäivä
30.4.2021 vappuaatto
1.5.2021 vapunpäivä

13.5. 2021 helatorstai

Arkipyhien vuoksi pitämättä jääneet tunnit voi oppilas itse korvata lukukauden aikana muissa sopivissa ryhmissä.

TULEVAN LUKUVUODEN NÄYTÖKSET:

JOULUNÄYTÖKSET järjestetään Mikaelissa pe-la 18.-19.12.2020

Näytöksestä, sen totetuttamistavasta, ryhmien harjoitusaikatauluista ja mahd. kuvausaikatauluista tiedotetaan Hobiverin kautta kaikkia oppilaita/huoltajia mahdollisimman pian!

HUOM! Sekä joulunäytös että sitä korvaava on line-näytöksen kuvaus jouduttiin perumaan vallitsevan koronatilanteen ja rajoitusten vuoksi. Kuvaus totetutetaan erikseen ilmoitettuna ajankohtana, koronatilanteen mukaan, tämän hetkisen tiedon mukaan 23.1. jälkeen.

Lukuvuoden päättävä KEVÄTNÄYTÖS  järjestetään Mikaelissa toukokuussa 2021

Kaikkien näytösten harjoitus- ja esitysajoista tiedotetaan myöhemmin tarkemmin.

************************************************************************************

Taiteen perusopetuksen tavoitteena on antaa hyvä ja kehittävä harrastusmahdollisuus nuorille sekä tukea heidän kasvuaan kokonaisvaltaisesti tunteviksi aikuisiksi. Opetus on monipuoliseen tanssikokemukseen innostavaa, tavoitteellista ja vuosittain etenevää

Etelä-Savon Tanssiopistossa annetaan laajan- ja yleisen oppimäärän mukaista tanssinopetusta sekä yleisen oppimäärän mukaista sirkustaiteenopetusta. Opintojen tarkoitus on antaa oppilaille tiedolliset ja taidolliset valmiudet hakeutua tanssin jatko-opintoihin tai pitää tanssi muuten mukana elämässä hienona harrastuksena. Opiston aikuisosastolla on mahdollista harrastaa tanssia useassa tanssilajissa. Kurssimuotoinen opetus (viikonloppukurssit ja loma-aikojen kurssit) on myös suunnattu sekä nuorille että aikuisille. Vuoden 2008 alusta opisto sai Opetus- ja kulttuuriministeriön perusopetuksen järjestämisluvan ja aloitti toimintansa yhtenä kahdestatoista tanssitaiteen valtionosuuskoulusta maassamme. Etelä-Savon Tanssiopisto on Suomen Tanssioppilaitostenliitto ry:n (STOPP ry) sekä daCi-Finland –järjestön jäsen. Teemme tiivistä yhteistyötä myös Tanssin Itäisen aluekeskuksen sekä Kuopio Tanssii ja soi -organisaation kanssa.

Opiston arvoja ovat tanssin ilo, suvaitsevaisuus, yhteisöllisyys ja kansainvälisyys. Ammattitaitoinen opettajakuntamme ohjaa lapsia ja nuoria ikäkauden mukaisesti tavoitteellisesti kohti oppilaslähtöistä päämäärää. Aikuisosastollamme pyrimme tarjoamaan tanssin kokonaisvaltaisen kokemus-elämyksen kuntoa ylläpitävällä tavalla.

Opisto näkyy Etelä-Savossa esiintymisten ja workshop-koulutuksien kautta. Osallistumme perinteisesti moniin valtakunnallisiin katselmuksiin ja kilpailuihin. Etelä-Savon Tanssiopistolla on myös vastuu osasta tanssiin liittyvistä tapahtumista ja produktiosta Mikkelissä. Meillä on mm. yhteistyösopimus Mikkelin kaupungin kanssa.Tanssin lukiodiplomi-yhteistyö Mikkelin lukion kanssa tulee myös jatkumaan uusilla kursseilla. Opisto on asettunut Paukkulinnaan, Suomen Nuoriso-opiston kampukselle. Yhteistyö SNO:n, Mikkelin kansalaisopiston ja EsLin kanssa jatkuu. 
 

 

 

ETELÄ-SAVON TANSSIOPISTO JA SIRKUSKOULU

KESÄKURSSI 8.-12.6.2020
PAIKKA: Paukkulinnan ala- ja yläsali + Savotan iso liikuntasali
AIKATAULU :

 

Maanantai 8.6.

alasali

13.00 - 14.15 BALETTI 3 / Karoliina
14.25 - 15.40 BALETTI 4 / Karoliina
15.50 - 17.05 NYKY 5 / Emilia
17.15 – 18.15 BALETTI 2 / Karoliina
18.25 – 19.25 ITÄMAINEN TANSSI / Johanna

yläsali

14.40 -15.40 NSH 2-3 / Emilia
17.15 - 18.15 TANSSIESKARI / Emilia

HUOM! MAANANTAINA EI OLE SAIMAA STADIUMIN SIRKUS /PARKOUR-TUNTEJA!

Tiistai 9.6.

alasali

14.00 – 15.00 2FUN / Samir
15.10 – 16.10 HIPIHOP / Samir
16.20 – 17.20 G8 / Samir
17.30 – 18.45 NYKY 6  / Sanni
18.55 – 20.10 JAZZ / Fanny

yläsali

14.00 – 15.00 STAR / Cecce
17.00 – 18.00 PUUMALAN NykyShow/Street 1-2 / Emilia
18.10 – 19.10 PUUMALA NykyShow/Street nuoret ja aikuiset / Emilia

 

Keskiviikko 10.6.

alasali

14.00 – 15.00 ME / Samir
15.10 – 16.10 WATCH / Samir
16.20 – 17.20 MIX / Samir
17.30 – 18.30 NYKY 3-4 , LISÄ (Parsat 😊) / Fanny
18.40 – 19.40 MUDA / Emilia

 

yläsali

14.00 – 15.00 UC / Cecce
15.10 – 16.10 COMMERCIAL DANCE 1 (alkeisjatko) / Emilia
16.20 – 17.20 LTB 1 + PUUMALAN LASTENTANSSI 4-6 v  / Emilia
17.30 – 18.30  NYKY 6 LYRICALL / Emilia

 

Savotta / liikuntasali 1

14.00 – 15.15 SIRKUS 2 / Sanni
15.25 – 16.25 SIRKUS 1 / Sanni
16.40 – 18.40 SIRKUS 3 + SIRKUS SYVENTÄVÄT 2-3 (ma ryhmä) / Sanni

 

Torstai 11.6.

alasali

14.00 – 15.00 SREET 1-2 / Emilia
15.10 – 16.10 SHOW 4 / Sanni
16.20 – 17.35  NYKY 4 / Sanni
17.45 – 18.45 AIK.BALETTI  / Sanni

 

Perjantai 12.6.

alasali

14.00 – 15.00 COMMERCIAL DANCE 2 (jatko) / Emilia
15.40 – 16.55 NYKY 3-4 / Sanni
17.05 – 18.20 STREET 5-6 / Emilia

yläsali

14.30 – 15.30 NYKY 1-2 / Sanni
15.40 – 16.25 LTB 2 / Emilia
16.35 – 17.50 JUNNUBREAK 2 / Marko
18.00 – 19.15 JUNNUBREAK 3 + ED / Marko

**************************************************************************

 

 

 

 

.

HULAHULA SUOMI 23.6.2017

mukana myös ESTO

ETELÄ-SAVON TANSSIOPISTO

Seuraa

Ota yhteyttä

+358401474711

Paukkulantie 22 Mikkeli 50170