NYKYTANSSI: Paukkulinna, Teatterisali

Hesut 2 Ti klo 18.45-19.45, Opettaja Fanny Gurevitsch

Tunnilla haluaisin korostaa oppilaan omaa tunnetta ja luovuutta.  Teemme harjoitteita tietyn teeman, musiikin, tanssielementin yms. perusteella.  Tunnilla löydetään itsestä oman tekemisen riemu.  Tunti on tarkoitettu yli 12 vuotiaille nuorille, jotka joko opiskelevat laajan opetussuunnitelman mukaisesti ja heille, joille tanssitekniikan perinteinen opiskelu ei tunnu omalta.  Valmistetaan esitys.

 

Nyky 5-6/koreografia-työpaja Ke klo 18.45-20.00, Opettaja Sara Gurevitsch

Työpajatyyppisesti (syyskausi 3kk alkaen 4.9.) tanssia aktiivisesti harrastavilla nuorilla on mahdollisuus työskennellä tanssitaidelähtöisesti koreografin johdolla ja löytää erilaisia lähestymistapoja tanssiin.  Koreografia-työpaja syventää oppilaidemme osaamista ja tunnetta yhteisen tekemisen kautta.  Järjestetään osittain yhdessä lukiodiplomi-opetuksen kanssa.

 

COMMERCIAL DANCE!! To klo 17.30-18.30 Opettaja Emilia Palmroos

Tunti opetetaan aiemmin ilmoitetun ST4-5 paikalla!  Taso pysyy samana, sisältö muuttuu.

Commercial dance:  MAAILMALLA uusi huippusuosittu tanssimuoto.  Tunnilla hypätään musiikkivideoiden ja artistien lavakeikkojen maailmaan.  Se on urbaani fuusiotanssi, joka yhdistelee eri tanssilajeja katu-uskottavasta hiphopista aina naiselliseen vogueen.  Musiikkina toimii tämän päivän kovimmat RnB ja Pop.

 

SIRKUS, syventävät  Saimaa Stadium, C1, C3

Iloksemme voimme ilmoittaa, että alamme järjestää sirkus- ja parkour opetusta myös Saimaa Stadiumilla.  Siis keskiviikon Savotta-tuntien lisäksi.  Ajat ja sisällöt ovat seuraavat:

 

Ilma-akrobatia  Ma klo 17.00-18.00 C3  Opettaja Helmi Ebrahimi

Tunneilla aluksi tutustutaan eri ilma-akrobatia välineisiin turvallisesti opettajan avustuksella. Syksyn aikana valitaan oma väline, ja keskitytään sen harjoitteluun. Välineinä kangas, trapetsi ja rengastrapetsi. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, ikäraja 9 vuotta.

Syventävä akrobatia  Ma klo 18.00-19.00 C1  Opettaja Helmi Ebrahimi
Tunnilla harjoitellaan sekä sooloakrobatia että ryhmäakrobatia taitoja. Käytössä on airtrack ja lonssivyö, jotka mahdollistavat monipuolisemman ja turvallisen harjoittelun. Tunnille osallistuminen edellyttää akrobatian perusliikkeiden hallitsemista.

 

PARKOUR: SuperCorner, alakerta ja yläkerta Saimaa Stadium Opettaja Aake Lahti

Parkour on liikuntalaji, jossa pyritään liikkumaan mahdollisimman sulavasti, nopeasti ja tehokkaasti paikasta toiseen.  Harjoittelussa hyödynnetään Super Cornerin ja yläkerran Aktiiviparkin tarjoamia rakenteita ja välineitä.  Tunnit sisältävät tason mukaisia hyppyjä, laskeutumisia, ylityksiä ja alituksia sekä seinäponnistuksia turvallisessa ympäristössä ohjaajan valvomana.  Varusteina mm. kengät, joissa riittävä pito.

Parkour A -alkeisjatko  Ma klo 16.00-17.00

Parkour B -jatko            Ma klo 17.00-18.00  

 

 

FREESTYLE:  Ke klo 18.00-19.00  Opettaja Aake Lahti

Savotan Akvaario-Sali

Freestyle tunnilla yhdistetään eri katutanssityylejä vapaasti ryhmässä omaa osaamista syventäen ja toisilta oppimalla.  Tunnin hinta on työskentelytavasta johtuen 60€/lukukausi.

TANSSIOPISTON LUKUVUOSI 2019-20 alkaen ma 19.8.2019

UUSIEN OPPILAIDEN ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTKAUDELLE 2020 ON AUKI !

Kevään -20 päivitetty lukujärjestys löytyy nettisivuilta  www.etelasavontanssiopisto.fi  ja kohdasta Opetus

Samasta kohdasta tai etusivulta löydät myös linkin sähköiseen ilmoittautumislomakkeeseen. Lomake tulee olla täytettynä ennen ensimmäiselle tunnille tuloa. Saat sähköpostitse tiedon, kun ilmoittautuminen on astaanotettu ja vielä toisen ilmoituksen, kun se on hyväksytty. 

Huom! Kaikki oppilaat ilmoittautuvat aina ennen syyskauden ja koko uuden lukuvuoden alkua! Jatkavat oppilaat pääsevät ilmoittautumaan viime vuoden ilmoittautumisen yhteydessä saaduilla tunnuksilla, jolloin kaikkia perustietoja ei tarvitse enää kirjoittaa uudelleen. Jatkavien oppilaiden toivotaan ilmoittautuvan 15.6. mennessä. Tuntivalintoja voi vielä muuttaa ennen kauden alku ja vielä kauden alussa. Ilmoittautuminen on avoinna koko kesän ja ilmoittautumisia otetaan vastaan kauden alkuun saakka ja myös kuden alkaessa, mikäli vapaita paikkoja ryhmissä vielä on. 

Ilmoittautuminen on voimassa ja oppilaspaikka on varattu koko lukuvuoden 2019-20 eli kevätkaudella jatkavien oppilaiden ei tarvitse ilmoittautua kevätkaudelle enää uudelleen.

Syys- ja kevätlukukaudet laskutetaan erikseen.

Kevättä koskevat peruutukset ja tuntimuutokset tulee tehdä kirjallisena Tanssiopiston sähköpostiin etelasavontanssiopisto@gmail.com viimeistään syyskauden päättyessä eli 15.12.2019.

Tammikuussa täydennämme ryhmiä, joissa on vielä tilaa. Kysy vapaita paikkoja em. sähköpostitse tai puh. 040 147 471.

Hyvää lukuvuotta teille kaikille !
 

LUKUVUOSI 2019-20 - tärkeitä päivämääriä !

Lukukausi alkaa maanantai 19.8.2019 (23. lukuvuosi)
os. Paukkulantie 22, Paukkulinna (Suomen Nuoriso-opiston kampus)

Tervetuloa opiskelemaan tanssia ja sirkusta!


SYYSLUKUKAUSI  19.8. - 15.12.2019 (16 ov)
KEVÄTLUKUKAUSI  7.1. - 24.5.2020 (19 ov)

LUKUVUODEN LOMA-AJAT:
syysloma 21.-27.10.2019 (vk 43)
joululoma 16.12.2019 - 6.1.2020
hiihtoloma 24.2.-1.3.2020 (vk 9)
pääsiäisloma 9.- 13.4.2020

Päivät, jolloin ei ole tunteja:
6.12.2019 itsenäisyyspäivä
9.4.2020 kiirastorstai
10.4.2020 pitkäperjantai
13.4.2020 2. pääsiäispäivä
30.4.2020 vappuaatto
1.5.2020 vapunpäivä

21.5. 2010 helatorstai

Arkipyhien vuoksi pitämättä jääneet tunnit voi oppilas itse korvata lukukauden aikana muissa sopivissa ryhmissä.

JOULUNÄYTÖKSET :

ESTON VALTAKUNNAT

la 14.12.2019 klo 13.00

la 14.12. 2019 klo 17.00

su 15.12.2019 klo 15.00

Näytökset alkavat lyhyellä johdanto-osalla Tanssiopiston alasalissa Paukkulinnassa, josta siirrytään viereiseen Artium-saliin.

Kaikki näytökset ovat samanlaiset eli pääsääntöisesti kaikki ryhmät esiintyvät kolme kertaa.

Poikkeukset:

ke LTB 1-ryhmä, esiintyy vain lauantain klo 13 näytöksessä  

pe LTB 2-ryhmä, esiintyy vain sunnuntain klo 15 näytöksessä

ma Tanssieskari, esiintyy vain lauantain klo 17 näytöksessä

Liput 12 €/hlö (6v. ja sitä vanhemmat), 0-5-vuotiaat maksutta sylissä.

Lippujen varaus vain sähköpostitse etelasavontanssiopisto@gmail.com, varauksia otetaan vastaan to 12.12.saakka.

Lipunmyynti Tanssiopiston toimistolla erikseen ilmoitettavina aikoina.

Näytöspäivinä lipunmyynti vain Artiumsalissa ovella Huom! Lipunmyynti ovella alkaa tuntia ennen esitysten alkua ja päättyy 15min ennen esitysten alkua ! Vain käteismaksuja voidaan ottaa vastaan.

Perjantaina 13.12. on valo/näyttämöharjoituksia Artium-salissa. Sen aikataulu tiedotetaan myöhemmin.

Koko lukuvuoden päättävä KEVÄTNÄYTÖS (tai näytökset) järjestetään  Mikaelissa 15.-16.5.2020.

Harjoitus- ja näytösajat tarkennetaan myöhemmin.

Taiteen perusopetuksen tavoitteena on antaa hyvä ja kehittävä harrastusmahdollisuus nuorille sekä tukea heidän kasvuaan kokonaisvaltaisesti tunteviksi aikuisiksi. Opetus on monipuoliseen tanssikokemukseen innostavaa, tavoitteellista ja vuosittain etenevää

Etelä-Savon Tanssiopistossa annetaan laajan- ja yleisen oppimäärän mukaista tanssinopetusta sekä yleisen oppimäärän mukaista sirkustaiteenopetusta. Opintojen tarkoitus on antaa oppilaille tiedolliset ja taidolliset valmiudet hakeutua tanssin jatko-opintoihin tai pitää tanssi muuten mukana elämässä hienona harrastuksena. Opiston aikuisosastolla on mahdollista harrastaa tanssia useassa tanssilajissa. Kurssimuotoinen opetus (viikonloppukurssit ja loma-aikojen kurssit) on myös suunnattu sekä nuorille että aikuisille. Vuoden 2008 alusta opisto sai Opetus- ja kulttuuriministeriön perusopetuksen järjestämisluvan ja aloitti toimintansa yhtenä kahdestatoista tanssitaiteen valtionosuuskoulusta maassamme. Etelä-Savon Tanssiopisto on Suomen Tanssioppilaitostenliitto ry:n (STOPP ry) sekä daCi-Finland –järjestön jäsen. Teemme tiivistä yhteistyötä myös Tanssin Itäisen aluekeskuksen sekä Kuopio Tanssii ja soi -organisaation kanssa.

Opiston arvoja ovat tanssin ilo, suvaitsevaisuus, yhteisöllisyys ja kansainvälisyys. Ammattitaitoinen opettajakuntamme ohjaa lapsia ja nuoria ikäkauden mukaisesti tavoitteellisesti kohti oppilaslähtöistä päämäärää. Aikuisosastollamme pyrimme tarjoamaan tanssin kokonaisvaltaisen kokemus-elämyksen kuntoa ylläpitävällä tavalla.

Opisto näkyy Etelä-Savossa esiintymisten ja workshop-koulutuksien kautta. Osallistumme perinteisesti moniin valtakunnallisiin katselmuksiin ja kilpailuihin. Etelä-Savon Tanssiopistolla on myös vastuu osasta tanssiin liittyvistä tapahtumista ja produktiosta Mikkelissä. Meillä on mm. yhteistyösopimus Mikkelin kaupungin kanssa.Tanssin lukiodiplomi-yhteistyö Mikkelin lukion kanssa tulee myös jatkumaan uusilla kursseilla. Opisto on asettunut Paukkulinnaan, Suomen Nuoriso-opiston kampukselle. Yhteistyö SNO:n, Mikkelin kansalaisopiston ja Eslin kanssa tulee entisestään syvenemään. 
 

 

HULAHULA SUOMI 23.6.2017

mukana myös ESTO

Seuraa

Ota yhteyttä

+358401474711

Paukkulantie 22 Mikkeli 50170