ESTO - LOGO(ei tausta).PNG

FANNY GUREVITSCH

Lasten tanssi-ilmaisu, nykytanssi, jazz, nykybaletti, on tanssiopiston rehtori. Hallinnollisten tehtävien ohella hänen aluettaan on nykytanssi, improvisaatio, jazz sekä lastentanssi-ilmaisu. Fanny on opiskellut Teatterikorkeakoulun Aikussa pitkillä tanssinopettajakursseilla (TO3 ja TO20) sekä monilla nykytanssi- koreografikursseilla. Hän on suorittanut myös Teatterikorkeakoulun BaPe-(Balettipedagogi)kurssin. Menossa ovat maisterinopinnot Jyväskylän yliopistossa. Fanny on toiminut monissa luottamustehtävissä mm.Suomen Tanssioppilaitostenliitto ry:n (STOPP ry.) sekä Kuopio Tanssii ja Soi hallituksissa. Fanny on DaCi-Finland ry:n hallituksen varajäsen sekä Itäisen tanssin aluekeskuksen ITAKin hallituksen puheenjohtaja.

Marjo.JPG

MARJO VARTELA
Latinohips, Rumbita, lasten tanssi-ilmaisu, soveltava tanssi, anatomia (LD). Marjo työskentelee ammattimaisesti tanssin- sekä musiikkiteatterin parissa. Lisäksi hän on Etelä-Savon Tanssiopiston kannatusyhdistyksen toiminnanjohtaja, Itäisen tanssin aluekeskusken hallituksen varajäsen ja koulutukseltaan myös fysioterapeutti ja muistihoitaja. Tällä hetkellä Marjo opiskelee tanssi-liiketerapiaa Jyväskylässä.

Tanssi on kuulunut Marjon elämään aina, aluksi klassisen baletin kautta, myöhemmin monet muutkin tanssilajit ovat tulleet hänelle tutuksi. Hän on esiintynyt ja toiminut koreografina mm. Poleenin teatterissa ja Operettiteatteri Bravossa, sekä Pieksämäellä että kiertueilla muualla Suomessa, kuten myös monissa muissa alueen ammatti- ja harrastajateattereissa. Marjo on kurssiopettajamme ja Latinohips- ja Rumbita -lisenssiopettaja. 

Samir 5.jpg

(KLIKKAA KUVASTA ESITTELY VIDEOON)

 

Samir Ataei
HipHop, StreetDance

Samir on opettanut tanssia Mikkelissä viimeiset 16 vuotta. Hän on uransa aikana valmentanut useita eri teatteri- ja kisaryhmiä ympäri suomea. Samir valmistui yhteisöpedagogiksi Kaakkoissuomen ammattikorkeakoulusta vuonna 2018 ja on aiemmalta ammatiltaan media-assistentti. Samirin valmentamia ryhmiä on esiintynyt ja kilpaillut ympäri suomea menestyksekkäästi ja lähitulevaisuudessa hänen ryhmänsä tulee edustamaan Estoa myös kansainvälisesti. Samirin koreografioita ja tanssijoita tilataan ja halutaan useisiin erilaisiin tapahtumiin, artistien lämppäreiksi sekä juhla tilaisuuksiin. Tunneilla Samir pyrkii kehittämään jokaista tanssijaa yksilönä. Tanssissa hän kiinnittää huomiota mm. rytmiin ja ilmaisuun. Samir on myös ohjannut Suomen ensimmäisen tanssielokuvan.

Cecce2.jpg

(KLIKKAA KUVASTA ESITTELY VIDEOON)

 

Cecile Ataei
Hip Hop, Street Dance


Cecile aloitti tanssin 10 vuotta sitten ja on tanssiuransa aikana osallistunut useisiin eri tanssikilpailuihin hienolla menestyksellä sekä esiintynyt ympäri suomea erilaisissa kokoonpanoissa ja tapahtumissa. Tanssin opettajan uran hän aloitti sijaistamalla tanssitunteja. Nyt Cecile on toiminut tanssiopettajana viimeiset 4 vuotta. Cecile on ammatiltaan parturi-kampaaja ja opiskelee Kaakkoissuomen ammattikorkeakoulussa talotekniikan insinööriksi. Tunneilla Cecile pyrkii kehittämään mm. rytmin ja kehon hallintaa.

KAROLIINA UKKONEN.jpg

(KLIKKAA KUVASTA ESITTELY VIDEOON)

 

Karoliina Ukkonen

baletti, repertuaari, nykytanssi, musikaalitanssi, Pilates

 

Karoliina on aloittanut tanssimisen -97 Jyväskylässä, Tanssikoulu Sarassa. Balettitunnit oli päästävä aloittamaan kesken lukuvuoden, sillä palo tanssitunnille ja balettitangon ääreen oli kova. Palo vei tanssimaailmassa eteenpäin ja Karoliina valmistui Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksesta 2010, josta hän jatkoi opintojaan Dutch National Ballet Academyssä Amsterdamissa ja Codartsissa Rotterdamissa lukuvuosina 2010-2011. Pidempien opintojen lisäksi kokemusta tanssimaailmasta on karttunut esimerkiksi kesäkouluista Canada's National Ballet schoolista sekä Boston ballet schoolista, ja lisäksi erilaisista balettikilpailuista Suomessa ja ulkomailla. Työtarjous vei Karoliinan lopulta Pariisiin, jossa hän tanssi maineikkaassa kabareessa, Lido de Paris, reilun kolmen vuoden ajan. Suomeen palattuaan vuonna 2014 hän on tanssinut mm. Jokerit Dance teamissa, Lumiere dancersissä ja osallistunut erilaisiin produktioihin sekä tanssijana että opettajana. Tanssin lisäksi Karoliina on kouluttautunut Somatic Pilates ohjaajaksi sekä urheiluhierojaksi. Tällä hetkellä hän opiskelee fysioterapiaa Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa. 

Opettajana Karoliinalle on tärkeää tanssin ilon välittyminen niin salissa kuin lavallakin!

JUTTA KAIKKONEN.jpg

Jutta Kaikkonen 

Nykytanssi, baletti, showtanssi, voguing

 

Jutta on opiskellut tanssitaiteen tutkinnon Middlesexin yliopistossa Lontoossa, ja valmistui sieltä kesällä 2020. Kouluaikana hän opiskeli myös saliohjaajan tutkinnon. Opiskelujen ohella Jutta on esiintynyt mm. National Maritime Museumissa Fierce Queens -tapahtumassa 2019. Jutan tanssilajeihin kuuluvat nykytanssi; Release ja Cunningham painotteisesti, sekä baletti ja voguing. Opettajana hän on toiminut jo ennen korkeakouluopiskeluja ja onkin erittäin innoissaan paluusta opetuksen pariin. Hän on monipuolinen opettaja, jolta löytyy oppeja niin luovuuteen kuin tekniikkaan ja voimaankin. Hänen mielestään tanssi kuuluu kaikille ja kaikkialle ja ennen kaikkea siitä kuuluu nauttia. 

Matilda.jpg

(KLIKKAA KUVASTA ESITTELY VIDEOON)

Matilda Lindström

Fyysinen teatteri, perus akrobatia, nykytanssi, naamioteatteri ja clown/pelle 
 

Matilda valmistui vuonna 2018 maisteritason fyysisen teatterin taiteilijaksi korkeakoulusta Dell'Arte International School of Physical Theatre, Kalifornia. Sitä ennen hän opiskeli teatteria Västra Nyland kansanopistossa, Karjaalla. Hän on työskennellyt Amerikassa muun muassa Ferndale Repertory teatterissa taiteellisena johtajana, näyttelijänä, tanssijana ja rekvisiitan suunnittelijana. Myös Dell'Arte International yhdistyksen kautta hän on työskennellyt nuoriso ryhmän projektin tuotannon johtajana, näyttelijänä, tanssijana/koreografina ja tekniikan ja lavasteiden assistenttina. Hän on toiminut myös opettajana Dell'arte opintojensa aikana. Suomessa Matilda on työskennellyt sijaisopettajana fyysisessä teatterissa Karjaalla ja näytöksen ohjaajana/koreografina Student Teater yhdistykselle Turussa. Vuonna 2019 Matilda kehitti solo tanssi esityksen suomalaisesta sisusta ja esiintyi kansainvälisen yleisön edessä Synapsis talossa, Kaliforniassa. Tätä solo esitystä Matilda kehittelee edelleen ja toivoo saavansa esiintyä sillä myös täällä Suomessa. Vapaa ajallaan Matilda rakastaa harrastaa uintia, avantouintia, yogaa, naamioiden valmistamista, ruoanlaittoa sekä musiikkia kuten pianon ja kitaran soittamista ja omien kappaleiden säveltämistä. Matildan arvomaailmaan kuuluu taiteen ilo, oman ilmaisun löytäminen liikkeessä kuten äänessä, kehotietoisuus, ryhmädynamiikka, itsenäisyyden rohkeus, fyysinen karaktääri, naamioteatteri ja taiteellinen-ilmaisu ja -luovuus improvisaation kautta. Matilda näkee itsensä nuorten opettajana enemmän opastajana jolloin hän yrittää luoda oppilailleen turvallisen ilmapiirin missä kaikkien luovuus saadaan kukoistaa ja missä käytetään fyysisen teatterin ja tanssin työkaluja jotta nuoret löytäisivät oman tien taiteilija maailmaan. Näitä arvoja hän noudattaa iästä ja taitotasosta riippumatta. Ilolla, rytmillä ja rohkeudella lähdetään liikkeelle.    


 

Annu.jpg

ANNU RONKAINEN
Annu valmistui vuoden 2016 alussa tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta. Sitä ennen hän on opiskellut Tukholman Dans och Cirkushögskolanissa tanssinopettajaksi. 
Viimeiset viisi vuotta Annu on työskennellyt osana esittävän taiteen kollektiivia ReAct!, joka yhdistelee teoksissaan tanssia, sirkusta sekä teatteria. Kollektiivin toiminnasta ja sen käyttämästä liikekielestä hän ammentaa ajatuksia ja liikemateriaalia opetukseensa. Nykyään hän tekee sekä tanssinopettajan että tanssijan töitä niin Suomessa kuin Ruotsissa.
Annun opetuksessa painottuu yhdessä tekeminen, kehotietoisuus sekä ennen kaikkea oman ilmaisun löytäminen liikkeessä. Nämä kolme asiaa ovat hänelle tärkeitä ohjenuoria työskentelyssä oppilaiden kanssa, iästä ja taitotasosta riippumatta.

(Poissa lukuvuonna 2020-21)

ESTO - LOGO(ei tausta).PNG

SARA GUREVITSCH
Nykytanssi, baletti ja koreografia

 

Sara opiskelee koreografian maisterinopinnoissa Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa Helsingissä. Hän on valmistunut tanssijaksi Danish National School of Contemporary Dance, Copenhagen, Tanska v. 2013 ja toiminut tanssijana ja tanssinopettajana Pohjoismaissa. Sara on myös osallistunut lukuisille kursseille ja työpajoihin eri puolilla maailmaa. Hän opiskeli tanssia Fulbright Centerin stipendiaatina U of Arizona College of Fine Arts, BA, vuoteen 2008. Sara toimii lv:na 2016-2017 opistossamme kurssiopettajana ja koreografina.

ESTO - LOGO(ei tausta).PNG

MARKO KOLEHMAINEN
Break Dance

Aake.jpg

AAKE LAHTI
parkour

 Aake on harrastanut extreme-lajeja koko ikänsä ja on ESTon kurssiopettaja.

ESTO - LOGO(ei tausta).PNG

VELI-PEKKO HÄKLI

sirkus, erikoisosaamisala jongleeraus (diabolo, jojo, kendama  yms.) ESTon kurssiopettaja.