ESTO LOGO2019.PNG

FANNY GUREVITSCH

Lasten tanssi-ilmaisu, nykytanssi, jazz, nykybaletti, on tanssiopiston rehtori. Hallinnollisten tehtävien ohella hänen aluettaan on nykytanssi, improvisaatio, jazz sekä lastentanssi-ilmaisu. Fanny on opiskellut Teatterikorkeakoulun Aikussa pitkillä tanssinopettajakursseilla (TO3 ja TO20) sekä monilla nykytanssi- koreografikursseilla. Hän on suorittanut myös Teatterikorkeakoulun BaPe-(Balettipedagogi)kurssin. Menossa ovat maisterinopinnot Jyväskylän yliopistossa. Fanny on toiminut monissa luottamustehtävissä mm.Suomen Tanssioppilaitostenliitto ry:n (STOPP ry.) sekä Kuopio Tanssii ja Soi hallituksissa. Fanny on DaCi-Finland ry:n hallituksen varajäsen sekä Itäisen tanssin aluekeskuksen ITAKin hallituksen puheenjohtaja.

ESTO LOGO2019.PNG

MARJO VARTELA
Latinohips, Rumbita, lasten tanssi-ilmaisu, soveltava tanssi, anatomia (LD). Marjo työskentelee ammattimaisesti tanssin- sekä musiikkiteatterin parissa. Lisäksi hän on Etelä-Savon Tanssiopiston kannatusyhdistyksen toiminnanjohtaja, Itäisen tanssin aluekeskusken hallituksen varajäsen ja koulutukseltaan myös fysioterapeutti ja muistihoitaja. Tanssi on kuulunut Marjon elämään aina, aluksi klassisen baletin kautta, myöhemmin monet muutkin tanssilajit ovat tulleet hänelle tutuksi. Hän on esiintynyt ja toiminut koreografina mm. Poleenin teatterissa ja Operettiteatteri Bravossa, sekä Pieksämäellä että kiertueilla muualla Suomessa, kuten myös monissa muissa alueen ammatti- ja harrastajateattereissa. Marjo on kurssiopettajamme ja Latinohips- ja Rumbita -lisenssiopettaja.

Marin.png

MARI STANKUS
Baletti
Mari on tanssinut niinkauan kuin muistaa. Hän valmistui Estonia Dance Agency -opistosta v. 2012 ja sai tanssijan tutkinnon Tallinn Ballet Schoolista v. 2013. Jo ennen tanssiopintoja hän oli jo tanssinut ammatikseen useissa show-baletti-modernitanssi-ryhmissä. Valmistuttuaan TBS:stä hänet hyväksyttiin Estonia National Balletin tanssijaksi, jossa hän on kiinnityksellä edelleen.
Hän on tehnyt monia tanssityylejä ja myös akrobatiaa. Mari on opettanut lapsia ja aikuisia jo silloin kun hän oli itse teini-iässä, mutta tanssijan ammatti pakotti hänet luopumaan opettamisesta. Nyt hän on iloinen voidessaan aloittaa opettamisen uudelleen täällä, Etelä-Savon Tanssiopistossa. Mari kertoo itsestään ja suhteestaan tanssiin:
” I was never the most talented kid in class, but I was one of the few, who was smart enough to constantly work on my flaws and listen to teacher’s notes. By that I mean, that you don’t have to be the most talented person in the crowd, but if you want something and work hard enough, you can achieve ANYTHING! Dancing is something that makes your soul feel free and makes your problems disappear.
So just dance and be happy. See you in class!”

Emilia Palmroos.jpg

Emilia Palmroos
Nykytanssi
Emilia valmistui keväällä 2017 tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokummusta pääaineena nykytanssi. Valmistumisen jälkeen Emilia on työskennellyt tanssinopettajana Savonlinnan musiikki- ja tanssiopistossa sekä tanssinopettajana/ koreografina Järvi-Saimaan kansalaisopistossa. Osaamisalueisiin kuuluvat nyky- ja jazztanssin lisäksi show- ja katutanssilajit. Opettajana Emilia on iloinen ja kannustava. Hänen mielestään hyvään tanssituntiin kuuluu paljon liikettä, iloista energiaa sekä sopivasti haastetta

IMG_20180817_193043.jpg

JOHANNA HAATAINEN
Itämainen tanssi, Bollywood

Työskentelee sairaanhoitajana. Tanssin ohjaajana työskennellyt enemmän pääsääntöisesti vuosina 2006-2014, lajeina itämainen tanssi, Latinos, Zumba, ryhmäliikunta. Yrittäjänä Tanssistudio Orientissa Tampereella 1998-2000.
Aloitti tanssiharrastuksen pikkutyttönä klassisella baletilla, 1991 kiinnostui itämaisesta tanssista. Toiminut itämaisen tanssin opettajana
Jyväskylässä Esma studiolla ja Vaajakosken tanssipalatsissa. Tampereella omalla tanssistudiolla sekä Akaan työväenopistolla.
Mikkelissä tuntiopettajana kansalaisopistolla ja La Carmencitassa. Lisäksi opettanut ja ollut jäsenenä Seitsemän hunnun tanssi ry:ssä ja Tuhat ja yksi yötä ry:ssä. Ohjaa Mikkelin Selkäyhdistyksen tanssiryhmää.
Etelä-Savon tanssiopistolla 2017 lähtien. 
Itakin jäsen.

Kurssittaa itseään vuosittain.
Suurimmat vaikuttajat:
Issam Abu El-Nasrn, Yousry Sharif, Mahmoud Reda, Yasmina of Cairo, Beata & Horacio Cifuentes, Miikku Rauhala, Taikku Hyvönen ja Jaana Ahlroos/disco oriental, Tuija Rinne, Peppina Lindfors ja Hannele Lindgren.

Kinesteetikot ry:n kurssi Chi-kung ja vapaa energia liikkeessä 2017. Mukana The Last Chance - tanssielokuvassa, ohjaaja Samir Ataei.
Esiintymiset yksin ja ryhmässä kotimaassa sekä mm.kahdesti Peeples Art festival, skotlanti.
Tanssi kiinnostaa monipuolisesti. Tanssijana Carmen Rodergasin teoksissa XXY ja Black on White Lace. Tanssijana Hetkinen -ryhmän produktioissa.
Tanssija 3D crew, street & hiphop -ryhmässä.


Itämainen tanssi liikuttaa lempeästi koko selkärankaa. Sen liikekieli on sensuellia. Keho oppii isolaatiota ja koordinaatiota. Keskivartalon lihakset ja syvät lihakset voimistuvat. 
Pohjana egyptiläinen oriental dance. 
Välillä suuntaamme Intiaan ja bollywood fuusiotanssiin, jonka liikekieli täysin erilaista. Leikkisämpää.
Tanssi tuo iloa!

ESTO LOGO2019.PNG

MARKO KOLEHMAINEN
Break Dance

ESTO LOGO2019.PNG

VELI-PEKKO HÄKLI
 

Aake.jpg

AAKE LAHTI
parkour, opiskelee SNOssa nuoriso-ohjaajaksi.  Aake on harrastanut extreme-lajeja koko ikänsä.  Aake harrastaa myös tanssia opistossamme ja ottaa vastuun uuden haasteellisen oppiaineen Parkourin ohjauksesta opistossa.

Annu.jpg

ANNU RONKAINEN
Annu valmistui vuoden 2016 alussa tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta. Sitä ennen hän on opiskellut Tukholman Dans och Cirkushögskolanissa tanssinopettajaksi. 
Viimeiset viisi vuotta Annu on työskennellyt osana esittävän taiteen kollektiivia ReAct!, joka yhdistelee teoksissaan tanssia, sirkusta sekä teatteria. Kollektiivin toiminnasta ja sen käyttämästä liikekielestä hän ammentaa ajatuksia ja liikemateriaalia opetukseensa. Nykyään hän tekee sekä tanssinopettajan että tanssijan töitä niin Suomessa kuin Ruotsissa.
Annun opetuksessa painottuu yhdessä tekeminen, kehotietoisuus sekä ennen kaikkea oman ilmaisun löytäminen liikkeessä. Nämä kolme asiaa ovat hänelle tärkeitä ohjenuoria työskentelyssä oppilaiden kanssa, iästä ja taitotasosta riippumatta.

ESTO LOGO2019.PNG

SARA GUREVITSCH
Nykytanssi, baletti ja koreografia. Sara opiskelee koreografian maisterinopinnoissa Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa Helsingissä. Hän on valmistunut tanssijaksi Danish National School of Contemporary Dance, Copenhagen, Tanska v. 2013 ja toiminut tanssijana ja tanssinopettajana Pohjoismaissa. Sara on myös osallistunut lukuisille kursseille ja työpajoihin eri puolilla maailmaa. Hän opiskeli tanssia Fulbright Centerin stipendiaatina U of Arizona College of Fine Arts, BA, vuoteen 2008. Sara toimii lv:na 2016-2017 opistossamme kurssiopettajana ja koreografina.

cecce.JPG

Cecile Ataei
Hip Hop, Street Dance Opettaja/Tanssija
Cecile on tanssinut 9 vuotta ja sen aikana osallistunut useisiin eri tanssikilpailuihin sekä esiintynyt ympäri suomea. Hän pääsi myös osallistumaan tanssielokuvan The Last Chance. Cecile on ammatiltaan parturi-kampaaja.

samir1.JPG

Samir Ataei
Hip Hop ja Street Dance tanssinopettaja, joka on opettanut lajia 15 vuotta eri teatteri- ja kisaryhmille sekä toiminut tanssikoulussa Mikkelissä vuodesta 2007. Samirin tunneilla pyritään kehittämään jokaista tanssijaa yksilönä. Tanssissa kiinnitetään huomiota mm. rytmiin ja ilmaisuun. Samir on ammatiltaan media-assistentti ja opiskeleen XAMKissa yhteisöpedagogiksi. Samir on myös ohjannut Suomen ensimmäisen tanssielokuvan The Last Chance. www.facebook.com/tlcmovie

Seuraa

Ota yhteyttä

+358401474711

Paukkulantie 22 Mikkeli 50170